• 3+4 078 651 22 22
  • șos. Moara Domneasca, nr. 4,
    Bucuresti, Romania

Inapoi la lista

29.11.2017

Rebranding grupului E.NEXT — o nouă etapă de dezvoltare

Ребрендинг E.NEXT-Group - новый этап развития

Logo-ul companiei nu este doar marca sa, semnul grafic al companiei. Aceasta este o expresie sublimată a filozofiei ei, a poziției sale de viață. Lumea se schimbă - compania și logo-ul ei evoluează odată cu aceasta.

Semn actualizat E.NEXT exprimă mai exact poziția brandului de a fi un lider, consolidează progresul către această ascensiune, modificările actuale în stilul de comunicare și a planurilor de dezvoltare a prezenței companiei pe plan geografic.

Noua imagine a logotipului corespunde tendințelor moderne ale lumii pentru concizie și utilitarism într-un câmp informațional suprasaturat.

Semnul grafic al companiei noastre a evoluat: acum este mai bine citit, devine ușor de înțeles și familiarizat comunității internaționale. Păstrând continuitatea în formă, el stabilește valorile mărcii: dezvoltarea continuă, concentrarea asupra soluțiilor, relevanța.

Transformarea liniei de rupere a logo-ului simbolizează mobilitatea, progresivitatea și liberalismul abordărilor în afaceri. Imaginile ale noului concept: oameni, idei, lumină, dinamică, parteneri.

Logo-ul reflectă filozofia brandului E.NEXT: poziția de lider și deschidere, dezvoltarea și eficacitatea soluțiilor, relevanța și concentrarea asupra rezultatelor. Elementele grafice integrate simbolizează fiabilitatea, dezvoltarea continuă și concentrarea asupra valorilor mărcii.