• 3+4 078 651 22 22
  • șos. Moara Domneasca, nr. 4,
    Bucuresti, Romania

Inapoi la lista

09.02.2017

Extinderea sortimentului – relee de monitorizare și control

La depozitul companiei au ajuns noile relee de timp, relee de tensiune și relee de control al curentului.

Relee de timp și timere e.control.t sunt preconizate pentru reținerea timpului de pornire sau oprire a alimentării diferitor sisteme în conformitate cu termenele stabilite sau specificate de către semnalul de control al programului sau prin aplicarea/scoaterea sursei de alimentare.

Releele de tensiune sunt folosite pentru protecția împotriva supratensiunii și eșecuri, distorsiuni de fază prin deconectarea de la lanțul de aprovizionare.

Sortimentul:

Releu de timp multifuncțional e.control.t06

e.control.t06

Sunt preconizate pentru a oferi un timp de întârziere de pornire/oprire în lanțuri pentru automatizarea și controlul diferitor procese tehnologice în ceea ce privește puterea sau controlul tensiunii de contact.

Releu de timp e.control.t07

e.control.t07

Acest releu este destinat să asigure un interval de timp liber atunci când sunt pierderi tensiunii de alimentare în circuitele de automatizare și controlul diferitor procese, sistemelor automate de transfer etc.

Timer electronic săptămânal e.control.t08

e.control.t08

Este coceput pentru comutarea automată și oprirea aparatelor electrice la intervale de timp specificate în timpul săptămânii în lanțurile diferitor procese tehnologice de automatizare și control.

Timer electronic săptămânal cu două canale e.control.t09

e.control.t09

Este conceput pentru comutarea automată și oprirea a două grupuri a echipamentului electric în mod independent unul față de celălalt, la intervale de timp stabilite în timpul săptămânal în lanțurile diferitor procese tehnologice de automatizare și control.

Timer electronic astronomic cu două canale e.control.t10

e.control.t10

Controlul iluminatului automat cu ajutorul a două grupuri independente de contact fără utilizarea senzorilor de iluminat controlate la momentul apus/răsărit în baza coordonatelor de localizare.

Releu de timp cu repetarea asimetrică a ciclului e.control.t17

e.control.t17

Sunt preconizate pentru asigurarea întârzierilor periodice de timp a conectării/deconectării în circuitele de automatizare și controlul diferitor procese tehnologice în dependență de tensiunea de alimentare cu contactul de control.

Releu control tensiune monofazat e.control.v02

e.control.v02

Conceput pentru monitorizarea continuă a valorii tensiunii circuitului monofazat de curent alternativ și de a proteja consumatorii de energie electrică de înaltă tensiune sau scăzute, prin deconectarea tensiunii de alimentare, în momentul abaterii ei din limitele setate cu întârziere de timp presetată și pornirea automată a alimentării, cu intervalul de întârziere în momentul restabilirii atunci când ieșirea limetelor specificate cu un interval de timp (nominal) nivel de tensiune.

Releu control tensiune e.control.v06

e.control.v06

Conceput pentru monitorizarea continuă a:
— valorii curentului alternativ în regim trifazat și de a proteja consumatorii de energie electrică de tensiuni înalte sau joase;
— succesiunea fazelor în ordinea corectă;
— dezechilibru de faze;
— eșecuri de faze.

Releu de control al curentului e.control.w02

e.control.w02

Conceput pentru controlul curentului total în rețeaua de alimentare și care răspund la excesul de capacitatea de încărcare prin dezactivarea încărcăturii cu prioritate redusă.

Releu monofazt de control al puterii pompei e.control.w03

e.control.w03

Sunt preconizate pentru protecția pompelor de la regim de lucru ”pe uscat” și de supratensiune în rețea.

Releu de impuls e.control.i01

e.control.i01

Este preconizat pentru controlul aparatajului iluminativ și a altor utilaje electrotehnice, prin rețea din doi conductori, din cîteva locuri, cu ajutorul întrerupătoarelor cu buton conectate în paralel.

Releu crepuscular cu senzor extern e.control.s01

e.control.s01

Conceput pentru a activa și dezactiva automat dispozitivele de iluminat și a altor echipamente electrice în funcție de nivel de lumină.

Releu de control al temperaturii e.control.h01

e.control.h01

Este preconizat pentru controlul și menținerea temperaturii aerului în încăperile de trai și de producere, cât și a temperaturii obiectelor și a lichidelor în diverse procese tehnologice, la valoarea dată, cu ajutorul controlului aparatelor de încălzire sau de răcire.

Intervalul de reglare al temperaturii: -5…+40°C

Releu de control al temperaturii e.control.h02

e.control.h02

Este preconizat pentru controlul și menținerea temperaturii aerului în încăperile de trai și de producere, cât și a temperaturii obiectelor și a lichidelor în diverse procese tehnologice, la valoarea dată, cu ajutorul controlului aparatelor de încălzire sau de răcire.

Intervalul de reglare al temperaturii: -25…+130°C