• 3+4 078 651 22 22
  • șos. Moara Domneasca, nr. 4,
    Bucuresti, Romania

Inapoi la lista

24.11.2017

13 ani pe piața echipamentelor electrotehnice

e.tc.protect

13 ani pe piața echipamentelor electrotehnice

13 ani de lucru intens – și iată că la ziua de astăzi noi suntem una din companiile lider pe piața echipamentelor electrotehnice.

E.NEXT – este capacitatea de a fi lider și deschidere la tot ce este nou, este dezvoltare și relevanța soluțiilor noastre, randament și eficiența.

E.NEXT – sunt capacități de producere moderne, secții de inginerie, laboratoare tehnice, centre de deservire, reprezentanțe regionale comerciale și administrative în Polonia, Bulgaria, România,Ucraina și Moldova.

Noi avem un colectiv instruit, cu o calificare înaltă, fapt ce ne permite să privim cu siguranță în viitor și să ne punem în față obiective mai interesante și mai ambițioase.

Pe parcursul activității sale, echipa E.NEXT a implementat cu succes sute de proiecte în toate sectoarele economiei - de la conceptul și planificarea - până la instalare și punere în funcțiune, au efectuat cu succes numeroase modernizări și reconstrucții ale sistemelor de alimentare cu energie ale celor mai mari întreprinderi, au dezvoltat și implementat zeci de sisteme de automatizare a controlului proceselor tehnologice.

Printre clienții companiei – cele mai mari întreprinderi din ramuri diferite de pe întregul teritoriu al Ucrainei.

Mulțumim pe toți, care au relații de parteneriat cu compania E.NEXT, cu care am colaborat mulți ani și care continuă să ne fie parteneri acum.

Dorim tuturor noile realizări, creșterea cifrei de afaceri și stabilitate financiară, dar colectivului – sănătate, fericire și prosperitate !